Samen met Carlie ben ik binnen Zonnekinderen werkzaam op de afdeling Personeel & Organisatie. Als je solliciteert bij Zonnekinderen heb je het eerste oriënterende gesprek met één van ons.

Vanaf 10 september 2007 ben ik werkzaam bij Zonnekinderen. Ik heb verschillende functies gehad binnen de organisatie maar sinds een aantal jaren werkzaam op de afdeling Personeel & Organisatie. Waar wij begonnen met een paar locaties zijn wij inmiddels uitgegroeid naar 46 locaties en circa 270 medewerkers. Ik werk met veel plezier bij Zonnekinderen.  De kinderopvangbranche is een branche die nooit stilstaat, flexibiliteit is daarom van groot belang. Wij moeten continu de kwaliteit bewaken, daarom is er veel aandacht voor de ontwikkelingen binnen de branche en ruimte voor medewerkers om zich te ontwikkelen.

Wat maakt mijn functie nu zo leuk?

Ik ben meegegroeid met de organisatie en elke dag is anders. Zonnekinderen heeft een open cultuur wat ik heel prettig vind. Ondanks de snelle groei proberen wij toch ook de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers niet uit het oog te verliezen. Er wordt veel georganiseerd op het gebied van opleidingen/cursussen/studieavonden, maar ook gezellige uitjes ontbreken niet. Zonnekinderen onderscheidt zich van andere organisaties door onze pijlers/coaches (sport, cultuur, avontuur/natuur, multimedia) en de IKC’s. De samenwerking met diverse partijen maakt dat wij goed kunnen inspelen op de behoefte van ieder kind. Kinderen zijn de toekomst. Ik vind het mooi dat ik daar een bijdrage aan kan leveren door de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en zorg te houden voor onze medewerkers als ze bij ons werkzaam zijn.

Top