Samen met Claudia ben ik binnen Zonnekinderen werkzaam op de afdeling Personeel & Organisatie. Als je solliciteert bij Zonnekinderen heb je het eerste oriënterende gesprek met één van ons.

Carlie Bolder

Met ingang van 1 april 2018 ben ik gestart bij Zonnekinderen op de afdeling Personeel & Organisatie. Mijn eerste kennismaking met de organisatie en haar medewerkers is erg positief. De open cultuur die kenmerkend is voor Zonnekinderen heb ik als nieuwe medewerker zelf mogen ervaren. Hartelijkheid, openheid en de bereidheid om mij te helpen hebben er aan bijgedragen dat ik me nu al thuis voel bij Zonnekinderen. Het lijkt mij geweldig om er aan bij te kunnen dragen dat toekomstige medewerkers van Zonnekinderen diezelfde ervaring opdoen.

Het fijne van het werken op een afdeling Personeel & Organisatie is dat je bijdraagt aan een mooie en gezonde organisatie waar medewerkers met plezier werken. Dat kan het best als je de talenten van de medewerkers kent en de mogelijkheid biedt de talenten op de juiste plek in te zetten. Daar zet ik me graag voor in!

Top