Doe mee!

Ben jij enthousiast geworden na het bekijken van de filmpjes?
Lees dan snel verder

Interessante functies met volop ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Zonnekinderen geloven we in samenwerking. Zo werken wij intensief samen met het onderwijs. In Integrale Kind Centra brengen we onderwijs en opvang samen binnen een gedeelde pedagogische visie. En daardoor ontstaan prachtige combinatiefuncties. Zoals je in deze filmpjes met Nathalie, Roy en Sandra ziet.

Je dag beginnen in de klas en eindigen met een geweldige activiteit op de BSO: zo divers kan je dag eruit zien als je bij Zonnekinderen werkt. We stimuleren je om je talenten te ontdekken en in te zetten op je werk. Binnen onze eigen Zonnekinderen UniverCity kun je jezelf vakinhoudelijk verder ontwikkelen.

Kortom, we hebben je veel te bieden en we maken graag kennis met je!

Ervaar het zelf

Wil jij zelf ervaren hoe zo’n afwisselende dag er uit kan zien voor jou? Meld je dan aan om een middag mee te lopen binnen het IKC.

De meeloopmiddag

Nadat je je hebt aangemeld voor de meeloopmiddag nemen wij contact met je op om een datum af te spreken en door te nemen hoe jouw middag er uit zal zien. Iedere meeloop-middag is maatwerk en is er op gericht jou een zo goed mogelijke indruk van het werk te geven. Hiervoor kijk je mee op school en doe je mee op de BSO.

Globaal kun je ervan uit gaan dat je middag rond 12.30 uur begint en rond 16.30 uur is afgerond. Na afloop ga je met een hoofd vol indrukken én een leuk presentje weer naar huis.

Voorwaarden

  • Je beschikt over een diploma geldend voor het werk als onderwijsassistent, leerkracht of gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4
  • Je bent serieus geïnteresseerd in het werken in deze combinatiefunctie en bent bereid hier een middag van je vrije tijd in te investeren

En dan?

Als je na de meeloopmiddag razend enthousiast bent geworden zullen wij zo snel mogelijk een vervolgafspraak plannen met onze afdeling HRM. Als we besluiten met elkaar verder te willen, dan zullen zij nadere afspraken met je maken.

Contact

Telefoon: 0316-343590
What’s app: 06-30498858 (tijdens kantooruren)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor aanmelding)

Meld je direct aan

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier onze volledige privacy statement
Wat is je naam?
Vul een geldig e-mailadres in

Top