We zijn vooruitstrevend en willen uniek zijn, inspirerend voor anderen. Kansen grijpen we en risico’s nemen we. Dan vallen we ook wel eens, maar opstaan doen we altijd! We blijven ontwikkelen en doen wat wij zeggen.

Jezelf blijven ontwikkelen, het onderhouden en uitbreiden van je deskundigheid en professionaliteit, het is onderdeel van onze kernwaarden en ons Zonnekinderen DNA. Om dit verder vorm te geven start in september 2019 de Zonnekinderen UniverCity.

Wat is de Univercity?

De Zonnekinderen Univercity is dé plek binnen Zonnekinderen waar je je kunt ontwikkelen en bijscholen. Werken in de kinderopvang betekent dat je iets toevoegt aan de ontwikkeling van de kinderen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Door ze vanuit jouw deskundigheid te stimuleren hun grenzen te verleggen, nieuwe dingen te leren en hun talenten te ontdekken groeien kinderen. Hoe mooi en bevredigend is dat wel niet! En precies dat is wat wij als werkgever ook aan onze medewerkers willen bieden: een leven lang ontwikkelen. Je ontwikkeling stopt niet met het in ontvangst nemen van je diploma, het is een nieuw begin.

Helaas zijn er op dit moment geen BOL-stages en BBL-trajecten voor Pedagogische en sport opleidingen.

Top