Een glimlach toveren op het gezicht van een kind, dat is onze gezamenlijke drijfveer. Niet voor niets is ieder kind het stralend middelpunt bij Kinderopvang Zonnekinderen. En dat geldt ook onze medewerkers! We zijn allemaal verschillend, maar hebben allemaal kennis, talent en kwaliteit die we graag benutten.

We zien kansen en gaan er (samen) voor. Daar hebben we lef voor nodig, maar ook hard werken, flexibiliteit en creativiteit. We werken samen dagelijks aan een stralende glimlach van kind, ouder en onze medewerkers!

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Om als professional je werk goed te kunnen blijven doen is het belangrijk om je kennis op peil te houden. De Zonnekinderen UniverCity biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Binnen de Zonnekinderen UniverCity worden alle opleidingsfaciliteiten van Zonnekinderen samengebracht. Zo volgt iedere KDV- medewerker volgt daarom de tweejarige opleiding Startblokken, waarmee je VVE gecertificeerd bent. Afhankelijk van je interesses en ambities heb je daarnaast de mogelijkheid om diverse in- en externe trainingen te volgen. Denk hierbij aan BHV, maar ook aan een cursus interactief voorlezen, kinder-EHBO, beweegplezier of Tink.
De Wet Kinderopvang en het IKK vraagt ook om voortdurende bijscholing. Daar bieden wij je volop kansen voor!

Jouw talent telt!

Kansen zien en talent benutten, dat is waar we voor gaan binnen Zonnekinderen. Speel je in je vrije tijd graag een muziekinstrument? Maak er een workshop voor de BSO kids van! Hou je van toneelspelen? Speel met de kinderen een voorstelling! Voel jij baby’s goed aan? Alle ruimte om daar je kwaliteiten te benutten. Want als jij werkt met plezier, hebben de kinderen ook plezier!

We doen het samen

Doen waar je goed in bent en samen gaan voor het optimale resultaat! Op ons serviceburo zorgen we ervoor dat pedagogisch medewerkers zich kunnen focussen op de kinderen. Relatiebeheer zorgt voor de planning van de kinderen op de groepen, personeelsplanning zorgt ervoor dat je zieke collega wordt vervangen.

De mensen van de technische dienst voeren reparaties uit en op maandag en dinsdag worden de boodschappen bezorgd. Op de locatie kun je terecht bij je teamcoördinator of IKC directeur en natuurlijk je collega’s.

Allemaal samen gaan we voor hetzelfde resultaat: een glimlach op het gezicht van ieder kind, ouder en onze medewerkers zelf!

Top