Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de zorg en aandacht die we de kinderen binnen onze opvang bieden. Als vrijwilliger kun jij extra helpende handen bieden, maar ook onze vaste medewerkers extra ondersteuning bieden.

Wat kun je doen?

Als vrijwilliger ondersteun je de pedagogisch medewerkers in hun taken op de locatie. Denk hierbij aan het klaarmaken van fruit of de lunch of het voorbereiden van activiteiten.

Welke afspraken maken we met elkaar?

Vrijwillig betekent niet hetzelfde als vrijblijvend. Als je vrijwilliger bent bij Zonnekinderen kijken we uit naar jouw komst. We rekenen en vertrouwen op jouw inzet. Van ons kun je verwachten dat we de samenwerking serieus nemen: we bereiden deze goed voor en spreken de taken duidelijk met je af.

Hoe meld ik me aan?

Op deze pagina vind je de vacatures voor vrijwilligers. Zit er op dit moment niets passends bij, maar lijkt het je toch leuk om als vrijwilliger voor Zonnekinderen te werken? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Top