Ontwikkel je talent bij Zonnekinderen! We hebben regelmatig plaats voor studenten die het vak van pedagogisch medewerker willen leren, maar ook voor andere opleidingen. Start je loopbaan goed bij ons, studenten komen na afronding van hun studie regelmatig in dienst bij Zonnekinderen.

Hoe kan je inschrijven voor een stage?

Op stage-pagina vind je een overzicht van de beschikbare stageplekken op dit moment. Daar kun je direct op reageren. Tijdens het kennismakingsgesprek leer je collega‚Äôs kennen en wordt er uitgelegd hoe je stage eruit gaat zien. Ook kun je via jouw onderwijsinstelling kijken wat de mogelijkheden zijn voor een stage bij Zonnekinderen.

Rechten en plichten voor stagiaires

Als stagiaire krijg je verantwoordelijkheden die aansluiten bij je functie. Competenties en leerdoelen zijn uitvoerbaar en haalbaar op de leerplek. Tijdens je stage krijg je voldoende tijd voor de stageopdrachten.

Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Zonnekinderen is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je bij Zonnekinderen de nodige dingen voor je toekomstige beroep als pedagogisch medewerker kunt leren en dat je goede begeleiding krijgt tijdens je stage. Voor stagiaires is dit van belang, omdat alleen het volbrengen van een stage bij een erkend leerbedrijf recht geeft op een diploma.

Top