Een glimlach toveren op het gezicht van een kind, dat is onze gezamenlijke drijfveer. Niet voor niets is ieder kind het stralend middelpunt bij Kinderopvang Zonnekinderen. En dat geldt ook onze medewerkers! We zijn allemaal verschillend, maar hebben allemaal kennis, talent en kwaliteit die we graag benutten.

Als je bij Zonnekinderen wilt komen werken als pedagogisch medewerker is het van belang dat je een beroepsopleiding geldend voor de kinderopvang hebt afgerond.

Zie jij jezelf werken bij Zonnekinderen en heb je dé vacature gevonden? Solliciteer dan direct via de website. Je kunt je CV en motivatiebrief door middel van de button “Solliciteer direct” versturen op de vacature-pagina. Deze komt dan bij onze afdeling P&O terecht. Je krijgt altijd een bevestiging van ontvangst.

Wil je graag (weer) aan de slag als pedagogisch medewerker en twijfel je of je diploma kwalificeert? Of wil je weten of je voldoet aan de taaleis? Er zijn veel meer diploma's waarmee je in de kinderopvang aan de slag kunt dan je misschien zou denken. Doe de diplomacheck via onderstaande link en je weet meteen of je in de kinderopvang aan de slag kunt! 

https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma

 

 

 

Ontwikkel je talent bij Zonnekinderen! We hebben regelmatig plaats voor studenten die het vak van pedagogisch medewerker willen leren, maar ook voor andere opleidingen. Start je loopbaan goed bij ons, studenten komen na afronding van hun studie regelmatig in dienst bij Zonnekinderen.

Als je werkzaam bent binnen de kinderopvang krijg je te maken met de CAO Kinderopvang. In de CAO Kinderopvang zijn afspraken gemaakt over arbeidsvoorwaarden voor de gehele branche Kinderopvang. De afspraken in de CAO gaan bijvoorbeeld over loon, toeslagen, betaling van overwerk, werktijden, proeftijd, opzegtermijn of pensioen.

Download en bekijk de CAO Kinderopvang

Check je diploma!

Wil je graag (weer) aan de slag als pedagogisch medewerker en twijfel je of je diploma kwalificeert? Of wil je weten of je voldoet aan de taaleis? Er zijn veel meer diploma's waarmee je in de kinderopvang aan de slag kunt dan je misschien zou denken. Doe de diplomacheck via deze link en je weet meteen of je in de kinderopvang aan de slag kunt! 

 

In ons Medewerkerspaspoort is de identiteit van Kinderopvang Zonnekinderen te vinden. Wat is Zonnekinderen precies en waar staan we echt voor? Wat maakt dat we Zonnekinderen zijn, wat is kenmerkend voor onze medewerkers? Het paspoort geeft antwoord op onder andere deze vragen en laat het DNA van Zonnekinderen en van onze medewerkers zien.

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de zorg en aandacht die we de kinderen binnen onze opvang bieden. Als vrijwilliger kun jij extra helpende handen bieden, maar ook onze vaste medewerkers extra ondersteuning bieden.

Top