Helaas is de Speeddate vanwege de huidige coronamaatregelen afgelast. Ben jij geïnteresseerd in werken bij Zonnekinderen als pedagogisch medewerker? Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op met onze afdeling HRM. zij zijn bereikbaar op 0316-343590 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Kom naar de Zonnekinderen Speeddate!

Wie? (Aankomend) Pedagogisch Medewerkers
Waar? Dinsdag 7 december van 19.00 tot 21.00 uur*
Wanneer? Montessori IKC de Groene Ring, Bergdravik 2 in Duiven

Heb jij onze Pizzadate in oktober gemist? Geen probleem, graag nodigen we jou uit voor een nieuwe Speeddate op 7 december!* Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op een plek waar jij je talenten kunt inzetten in een dynamische en groeiende werkomgeving? Waar we iedere dag weer die glimlach op het gezicht van de kinderen toveren, maar zelf ook veel plezier hebben? Kom naar de Speeddate op 7 december in Duiven en ga -onder het genot van een hapje en een drankje- in gesprek met onze medewerkers. Zo krijg je een goed beeld van de organisatie, de vacatures en de mogelijkheden voor jou. Wie weet zijn we een perfecte match!

Wist je dat je met verschillende opleidingen kunt werken in de opvang? 

Ben je er een poosje uit geweest, maar wil je heel graag weer aan de slag in de kinderopvang? Of doe je nu iets anders, maar wil je graag een overstap maken naar de kinderopvang? Je kunt met veel soorten opleidingen en diploma's aan de slag in de kinderopvang! Doe hier de diplomacheck

Kom je ook? 

De Speeddate vindt plaats op dinsdag 7 december van 19.00 tot 21.00 uur bij Montessori IKC de Groene Ring, Bergdravik 2 in Duiven. Je kunt kiezen voor de speeddates van 19.00 tot 20.00 uur of van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot en met 6 december door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan welke tijd jouw voorkeur heeft.

Heb je vragen over deze Speeddate of over één van onze vacatures, neem dan contact op met onze afdeling HRM, zij zijn bereikbaar op 0316-343590 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

* De Speeddate vindt alleen plaats onder voorwaarden van de actuele coronamaatregelen.

 

Top