Kom naar de Zonnekinderen Pizzadate!

Wie? (Aankomend) Pedagogisch Medewerkers

Waar? Maandag 18 oktober van 19.00 - 21.00 uur

Wanneer? IKC Platanenlaan, Platanenlaan 1-3 in Zevenaar 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op een plek waar jij je talenten kunt inzetten op onze kinderdagopvang of buitenschoolse opvang waar geen kind zich hoeft te vervelen? Waar we iedere dag weer die glimlach op het gezicht van de kinderen toveren, maar zelf ook veel plezier hebben? Wie weet zijn we een perfecte match!

Kom maandag 18 oktober naar de Pizzadate! Onder het genot van een pizzapunt ga je in gesprek met onze pedagogisch medewerkers, babyspecialisten, pijlercoaches en onderwijsassistenten. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende functies waar wij mensen voor zoeken en spreek je jouw nieuwe collega's! 

Ook volgt er een korte 'date' over de mogelijkheden met één van de medewerkers van HRM. Klopt allles voor jou en voor ons? Dan is er goed nieuws.... Je krijgt direct een aanbod mee naar huis! 

Wist je dat je met verschillende opleidingen kunt werken in de opvang? 

Ben je er een poosje uit geweest, maar wil je heel graag weer aan de slag in de kinderopvang? Of doe je nu iets anders, maar wil je graag een overstap maken naar de kinderopvang? Je kunt met veel soorten opleidingen en diploma's aan de slag in de kinderopvang! Doe hier de diplomacheck

Kom je ook? 

Helaas is aanmelden voor de Pizzadate niet meer mogelijk. Kijk voor onze actuele vacatures op onze vacaturepagina.  

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze afdeling HRM, zij zijn bereikbaar op 0316-343590 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Top