Zo’n 13 jaar geleden begon ik bij kinderopvang de Kapstok. Al snel (januari 2006) werden we overgenomen door Kinderopvang Zonnekinderen. Toen nog als pedagogisch medewerkster op een kleine locatie, inmiddels als Teamcoördinator van een grote locatie. 

Na ongeveer een jaar heb ik het stokje overgenomen om Teamcoördinator te worden van locatie De Zon (combinatie BSO en dagopvang). Voor mij een enorme eer en uitdaging. Als ik nadenk over hoe de functie veranderd is in de loop der jaren is dat enorm. Toen paste we op het honk zoals we dat nu zeggen. Nu ben je verantwoordelijk voor je locatie. Voer je gesprekken met ouders en personeel. En heb je de mooie taak om te zorgen dat alle kinderen en ouders elke dag met een glimlach naar huis gaan. Gelukkig hebben we een heel fijn team die dat elke dag waar maakt.

Zoals gepland stond er een nieuwbouw op het programma. De Zon ging verhuizen naar de locatie waar we nu zitten. Dat is ineens groot! We kregen vijf dagopvang groepen en 40 kindplaatsen BSO. Alles werd gesplitst. Ilze werd Teamcoördinator van de BSO en ik van de dagopvang. En we gingen samenvoegen met de Morgenster. Natuurlijk zijn we nu gewend aan de functie en verdeling, maar dit was wel even andere koek. Leuk! Nieuw team, nieuwe samenstelling en alles inrichten. Nu 7 jaar later staan we er nog steeds met zn allen. We hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt als het gaat over de manier van werken op de groep. Super om te zien hoe kinderen groeien. Daar doe je het toch voor. Als ouders en kinderen met een glimlach blijven weggaan, dan hebben we het goed gedaan.

Ik ben een gelukkig mens, ga met plezier naar mijn werk en ben trots om onderdeel te zijn van Zonnekinderen!

Top