Ik ben Ellen Nusselder en ik werk ruim drie jaar bij Kinderopvang Zonnekinderen. De eerste drie jaar werkte ik op de afdeling Relatiebeheer en sinds kort ben ik werkzaam op de afdeling HRM.

Op de afdeling HRM hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan alle facetten van HRM, zoals onder ander scholing en stage,  binnen Zonnekinderen. En dit in de kinderopvangbranche, die nooit stilstaat. Ik vind het belangrijk dat medewerkers zich “op hun plek” voelen binnen Zonnekinderen. Alle medewerkers van Zonnekinderen dragen bij aan om ieder kind een stralend middelpunt te laten zijn. De diversiteit aan werkzaamheden en de veranderingen in de branche en op het gebied van HRM maken het werk boeiend en uitdagend.

Ik vind werken bij Zonnekinderen erg leuk. De sfeer binnen de organisatie is heel persoonlijk en warm. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Naast deze fijne sfeer wordt ook inbreng van eigen ideeën gewaardeerd. Daar wordt iets mee gedaan of je krijgt de mogelijkheden om je ideeën uit te voeren. Zo blijf je jezelf ook ontwikkelen. Bij Zonnekinderen waan je je in een klein bedrijf, ondanks dat het inmiddels toch tot een redelijk grote organisatie is uitgegroeid.

Top