Ik ben Kim Meijer, ik ben vier jaar werkzaam bij Kinderopvang Zonnekinderen. Ik ben gestart op BSO de Superster en vervolgens ingestroomd bij de afdeling Relatiebeheer. Ik ben hier in eerste instantie begonnen met het vouwen van informatie- en intakepakketten en ben steeds meer gaan doen op de afdeling en inmiddels werk ik hier fulltime.

Ik ben werkzaam op een kinderdagverblijf, hier werk ik op de peutergroep met kinderen van twee tot vier jaar. Ik vind het erg leuk om met de kinderen in gesprek te gaan over de thema’s die aan bod komen,  maar ook de spontane gesprekken die vanuit het kind zelf komen.

Zo’n 13 jaar geleden begon ik bij kinderopvang de Kapstok. Al snel (januari 2006) werden we overgenomen door Kinderopvang Zonnekinderen. Toen nog als pedagogisch medewerkster op een kleine locatie, inmiddels als Teamcoördinator van een grote locatie. 

Voordat ik begon met werken bij Kinderopvang Zonnekinderen heb ik de opleiding bedrijfsadministratie gevolgd. Vanaf het begin wilde ik graag bij Kinderopvang Zonnekinderen stage lopen, aangezien ik hier ook als pedagogisch medewerker op de groep heb gestaan. Na het behalen van de diploma voor pedagogisch medewerker besloot ik een switch te maken naar bedrijfsadministrateur, met als doel dit te gaan combineren.

Samen met Carlie ben ik binnen Zonnekinderen werkzaam op de afdeling Personeel & Organisatie. Als je solliciteert bij Zonnekinderen heb je het eerste oriënterende gesprek met één van ons.

Ik ben werkzaam op twee verschillende IKC's van Kinderopvang Zonnekinderen. Op de ene locatie werk ik op de kinderdagopvang met kinderen van 0 tot 4 jaar en op de andere locatie werk ik op de BSO met kinderen van 4 tot 12 jaar. Het fijne van werken bij Zonnekinderen is dat we kinderen niet alleen stimuleren om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, maar dat we ze ook een huiselijke en vertrouwde plek bieden waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Samen met Claudia ben ik binnen Zonnekinderen werkzaam op de afdeling Personeel & Organisatie. Als je solliciteert bij Zonnekinderen heb je het eerste oriënterende gesprek met één van ons.

Kristel Bruins - Cultuurcoach bij Zonnekinderen

Ik werk binnen Zonnekinderen als Cultuurcoach op de dagopvanglocaties en de BSO’s. Met veel plezier organiseer ik uitdagende activiteiten waarin de kinderen van jong tot oud hun talenten kunnen ontdekken. Wat is jouw talent? 

Toen ik jong was had ik nooit gedacht ooit in de kinderopvang te werken. Het is geen baan zoals politieagent, brandweerman of astronaut. Maar eigenlijk zou dat het wel moeten zijn. Er is niets leukers dan werken met kinderen en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en zelfontplooiing.

Jeffrey Tiemessen, Sportcoach bij Zonnekinderen

Als Sportcoach, ben ik werkzaam op de buitenschoolse opvang (BSO) en verzorg ik tijdens mijn diensten de sportactiviteiten voor kinderen van alle leeftijden. Ik maak kinderen enthousiast om mee te gaan naar mijn sportlessen. Ieder kind heeft zijn eigen sportniveau en als Sportcoach probeer ik voor elke leeftijd de lessen zo uitdagend mogelijk te maken.

Ik ben Ellen Nusselder en ik werk ruim drie jaar bij Kinderopvang Zonnekinderen. De eerste drie jaar werkte ik op de afdeling Relatiebeheer en sinds kort ben ik werkzaam op de afdeling HRM.

Top